Onze waarden

Basis Arbodienst staat klaar voor werkgevers en werknemers, precies op de manier die zij nodig hebben. Ons denken en doen wordt bepaald door onze waarden. Waarden die aansluiten bij waar Basis Arbodienst voor staat. Waarden waarmee wij iedere dag het beste uit onszelf halen. Voor jou, je bedrijf en je medewerkers! Meer weten? Neem dan even contact op.

Waarden waarnaar wij handelen

Als arbodienstverlener handelen wij naar een aantal waarden. Hier lees je onze kernwaarden en hoe we die vertalen naar onze dienstverlening voor jouw organisatie. Vanuit de waarden: ambitie, daadkracht, durf, eigenaarschap en vernieuwing bieden wij jou de best mogelijke arbodienstverlening.

Ambitie

Wij willen iedere dag het beste uit onszelf halen. Voor jou, je bedrijf en je medewerkers. Dat is waar wij voor staan en waar je ons aan mag houden.

Daadkracht

Meeveren is prettig, maar niet altijd de beste aanpak voor jouw organisatie. Duidelijke grenzen aangeven is soms nodig. Hetzelfde geldt voor daden in plaats van woorden. Dat doen we bij Basis Arbodienst: minder blabla en meer aanpakken, met de juiste inzet op het juiste moment.

Durf

Ook wij zijn ondernemers. We snappen daarom goed dat je baalt van verzuim binnen je organisatie, en dat het soms niet terecht is. Je bent bang dat de arbodienst of bedrijfsarts niet het complete plaatje ziet. We staan daarom altijd open voor kritiek en overleg. We willen adequaat, objectief en snel handelen. Dat doen we met durf, en samen met jou!

Eigenaarschap

De regelgeving rond verzuim is niet altijd eenvoudig, zowel tijdens de eerste 104 weken als daarna. Basis Arbodienst is er altijd om jou te ondersteunen, bij elk probleem waar je tegenaan loopt. Ook als het een nieuw probleem is, kun je altijd bij Basis Arbodienst terecht. Wij nemen je de zorg uit handen en tonen eigenaarschap.

Vernieuwing

Wij staan voor een eigentijdse aanpak, fris en vernieuwend! Niet standaard maar passend bij jouw organisatie.

Waarden waar je op kunt bouwen

Vanuit deze waarden willen wij graag bouwen aan de best mogelijke arbodienstverlening voor jou en je organisatie. Ben jij toe aan arbodienstverlening waar ook jij op kunt bouwen?