Ons netwerk

Netwerk van professionals voor werk en gezondheid

Bij Basis Arbodienst vind je, behalve dat wij de basis arbodienstverlening uitstekend voor je regelen (bijna) alle soorten dienstverlening rondom het thema werk en gezondheid. We zijn dé arbodienst in de regio Arnhem. Wij werken uitsluitend met ons netwerk van lokale specialisten. Specialisten die hun weg kennen in de regio, met veel ervaring. Mensen die dankzij al die ervaring in elke situatie een passende werkwijze voor je vinden. Basis Arbodienst zorgt voor snelle en adequate oplossingen. Daar komt bij dat we letterlijk dichtbij zijn, waardoor we snel kunnen schakelen als dat nodig is.

Arbodienstverlening op maat

Voor alle vragen over arbo dienstverlening zoals casemanagement, het inschakelen van een bedrijfsarts, een arbeidsdeskundig onderzoek, re-integratie spoor 1 (2 of 3), een risico inventarisatie (RI&E) , een preventief medisch onderzoek (PMO) kun je bij ons terecht.

Heb je een vertrouwenspersoon nodig, is er een (dreigend) arbeidsconflict waarbij je onze hulp nodig hebt, heb je vragen over een transitievergoeding of wil je meer weten over de aanstelling en opleiding van een preventiemedewerker?

WGA dienstverlening

Ook als een medewerker na 104 weken ziekte in de WGA is terecht gekomen helpen wij je. WGA casemanagement, beroep en bezwaar bij het UWV na een door het UWV afgegeven beschikking. Onze WGA experts helpen je graag verder.

Locaties

Omdat Basis Arbodienst dé arbodienst in de regio Arnhem wil zijn, hebben we meerdere spreekuurlocaties van waaruit we voor jou en klaarstaan. De adressen vind je onder locaties. Staat er geen locatie bij jou in de buurt? Geen nood. Ons uitgangspunt is dat een zieke werknemer binnen maximaal een half uur reistijd op een spreekuurlocatie moet kunnen zijn. Neem contact op om met ons te bespreken waar je bedrijf gevestigd is en laat ons weten welke ondersteuning je nodig hebt.

Wil jij ook bij ons in de basis staan?

Wij werken uitsluitend met ervaren en gecertificeerde professionals. En dat hebben we prima voor elkaar. Wil jij je ook als specialist aansluiten bij Basis Arbodienst? Toetreden tot ons netwerk? Dat kan! Stuur ons een mail. We nemen binnen 48 uur contact met je op. Kijk voor onze contactgegevens op deze link.