Onze werkwijze

Een frisse, moderne werkwijze

De werkwijze van Basis Arbodienst is anders dan die van andere arbodienstverleners. Hoe en waarom wij anders werken, dat leggen we je graag uit. Wij staan voor een frisse en moderne werkwijze die aansluit bij de huidige tijd.

Wat is er aan de hand?

Basis Arbodienst volgt het proces van de Wet Verbetering Poortwachter. Maar dat niet alleen. Wij zijn zo eigenwijs dat we vinden dat de ondersteuning van onze klanten verder moet gaan dan dat. Eigenzinnig en vooral eigentijds. Als iemand even niet kan werken dan kijken we in overleg met jou en je medewerker wat er aan de hand is. Samen bepalen we wat er moet gebeuren om weer snel en verantwoord aan de slag te gaan.

Jouw arbodienst op maat, Basis Arbodienst

Heeft iedereen dezelfde aandacht nodig? Nee, zeker niet! Daarom maken wij voor de begeleiding van je medewerkers afspraken op maat. Is er iemand die wel even met rust gelaten kan worden? Prima. Heb je een medewerker waarvoor je juist een huisbezoek wil? Geen probleem! Dat doen we dezelfde dag nog.

Wij gaan graag met je in gesprek om meer te leren over jouw organisatie. Bij Basis Arbodienst vinden we het bijvoorbeeld belangrijk om te weten hoe jouw administratie richting UWV eruitziet. Misschien kunnen we daarin al de eerste stappen zetten richting meer efficiëntie. Ook horen we graag hoe jij zelf aankijkt tegen verzuim en op welke wijze je ondersteund wil worden.

We leggen je bovendien graag uit hoe wij een goede start van onze samenwerking voor ogen hebben en wat onze kijk is op de begeleiding van jou en je medewerkers. Wij beschikken over ruime kennis over inzetbaarheid, vitaliteit, preventie, arbodienstverlening, verzuim, re-integratie en sociale zekerheid. Ons team kan dit alles proactief inzetten om jouw bedrijf iedere dag weer beter te maken.

Onze werkwijze is ingedeeld in 3 hoofdfases

Voor iedere fase van verzuim bieden wij een traject dat aansluit bij de behoeften van jou en je medewerker. Lees meer over ieder traject.

Relevant in iedere fase van verzuim

Voorzorg
Ontzorg
Nazorg

Wil je meer weten over onze werkwijze? Kijk dan gerust eens rond op deze website. Is er iets dat je niet kunt vinden? Neem dan contact op via telefoon of email en help onze website te verbeteren.