Basis Arbodienst ontzorgt jou

Basis Arbodienst ontzorgt

Met ons ruime aanbod aan diensten zijn we jouw flexibele partner in arbodienstverlening. Basis Arbodienst ontzorgt. Dat doen we door daar te helpen waar je hulp nodig hebt. Niet meer en niet minder.

Zijn wij goed bezig?

Vaak is de eerste behoefte de aansluiting bij een arbodienst. Misschien heb je alles rondom werk en gezondheid goed geregeld en heb je verder niet veel ondersteuning nodig. Maar het kan ook zijn dat je bijna dagelijks aanloopt tegen zaken als verzuim. Je vraagt je dan ongetwijfeld af: zijn wij goed bezig? Wij kijken graag met je mee en helpen je om het hele beleid rond gezondheid, verzuim en ziekte op een goede manier neer te zetten en te blijven verbeteren.

Oplossingen om verzuim te beperken

Verzuim wordt lang niet altijd veroorzaakt door ziekte. Er kan van alles spelen waardoor een medewerker even niet lekker in zijn vel zit. Soms kun je verzuim voorkomen door de signalen dat het even minder gaat tijdig op te pakken. Je gaat er samen mee aan de slag, uit voorzorg en dus om uitval te voorkomen. Als iemand toch uitvalt, dan ga je samen met je medewerker én met onze hulp aan de slag met de re-integratie, proactieve signalering, onze persoonlijke en deskundige begeleiding, en tal van oplossingen om verzuim te beperken.

Ook ontzorgt worden?

Wil je meer weten over ons brede aanbod aan arbodienstverlening waarvoor je alleen betaalt op basis van behoefte? Wij werken volgens de drie pijlers: Voorzorg, Ontzorg en Nazorg en stoppen niet bij een betermelding maar ontzorgen je op het gebied van al je arbo-behoeften. Neem even contact op dan praten we je bij over hoe onze arbodienstverlening ook jou ontzorgt.