Vitinz - vitaal en inzetbaar - logo

Vitinz – Vitaal en Inzetbaar

I.s.m. Sport Medisch Centrum Papendal (SMCP)

Samenwerking Sport Medisch Centrum Papendal en Basis Arbodienst

Werken is topsport! Daarom werkt Basis Arbodienst aan fitte werkne-mers samen met Sport Medisch Centrum Papendal (SMCP). Want waar raak je meer geïnspireerd om aan je gezondheid te werken dan op Papendal?. En waar weten ze meer over hoe je fit wordt en blijft dan daar?

Preventief Medisch Onderzoek: gezondheid in kaart

Met het uitvoeren van een preventief medisch onderzoek (PMO) brengt Vitinz zowel de fysieke als de mentale gezondheid van je medewerkers in kaart. We voeren met elke medewerker een persoonlijk adviesgesprek over de resultaten van het onderzoek, kijken naar de uitkomsten en gaan met die resultaten samen aan de slag. We moeten steeds langer doorwerken. Daarnaast kun je soms maar lastig goed personeel vinden. Dus hoe houd je jouw bedrijf en medewerkers gezond, vitaal en inzetbaar zodat jullie langdurig samen kunnen functioneren? Dat vraagt veel van jullie beiden. Het PMO kan een belangrijke stap vormen naar duurzaam succes.

Leefstijlarts of leefstijlcoach

De leefstijlarts of -coach van Vitinz helpt jou gewoontes te ontwikkelen die passen bij je doelen in het leven en die je helpen in balans te zijn en blijven op een positieve manier. Het leven bestaat uit eindeloos veel prikkels. Dat heeft soms verstrekkende gevolgen voor onze gemoedstoestand. Keuzestress, hoge verwachtingen en overmatig veel informatie kunnen namelijk gevolgen hebben voor onze gezondheid. Het heeft effect op ons privéleven én ons werkleven. Gevolg van die eindeloze prikkels zijn stressklachten, burn-outs en overgewicht.

Vitaliteit

Bij vitaliteit denken we al gauw aan lichamelijke gezondheid. Maar vitaliteit betekent meer dan dat. Vitaliteit gaat ook over financiële, mentale en sociale gezondheid van een medewerker. Zit je goed in je vel, lichamelijk en emotioneel? Heb je voldoende balans tussen werk en privé? Vitinz helpt je medewerkers deze balans te vinden en bewaren en energieniveau’s te verhogen. Hiervoor hebben we verschillende diensten ontwikkeld die jou en je medewerkers helpen om op een positieve manier aan de slag te gaan.