Over Basis Arbodienst

Team van ervaren professionals

Het team van Basis Arbodienst bestaat uit ervaren, zelfstandige professionals op bijna elk gebied van werk en gezondheid. Heb jij een vraag die buiten onze specialiteiten valt? Dan zorgen we ervoor dat we de juiste kennis in huis halen. Zo helpt Basis Arbodienst jou.

Waarom wij Basis Arbodienst zijn

Wat Basis Arbodienst uniek maakt, is dat wij het net even anders doen. Vertel ons vooral over je positieve en negatieve ervaringen op het gebied van werk en gezondheid. We willen namelijk ontdekken hoe wij voor jou die solide basis kunnen leggen waar jij blij van wordt. We zijn graag transparant over onze werkwijze en waarom wij de dingen anders aanpakken dan andere arbodiensten. Wij zijn een organisatie uit de regio Arnhem. We zitten dus letterlijk bij jou om de hoek en kunnen daardoor snel schakelen als dat nodig is.

Ons complete team bestaat uit zelfstandige professionals, pure ondernemers. Ieder met een eigen specialisatie. Wij weten uit ervaring waar je zoal tegenaan loopt in je organisatie, en helpen je graag.

Bij Basis Arbodienst bepaal jij

Dankzij ruime ervaring in de arbodienstverlening weten we dat elke organisatie anders is. Eén aanpak voor alle bedrijven werkt dus niet. Samen met jou ontwikkelt Basis Arbodienst een verfrissend beleid rondom werk en gezondheid. Een beleid dat past bij jouw bedrijf en huisregels. Helemaal uniek dus, voor jou. Want jouw organisatie verdient een gezondheidsbeleid dat staat als een huis, dat richting geeft en waarmee je structureel aan de slag kunt. Daarvoor is maatwerk nodig.

Hoe jij ondersteund wordt? Dat bepaal je zelf. De professionals van Basis Arbodienst adviseren welke dienstverlening het beste past bij jouw organisatie. De uiteindelijke keuze is aan jou. We willen niet dat je betaalt voor diensten die je niet gebruikt. Als jouw nieuwe beleid goed is ingeregeld en het verzuim onder controle is, dan kijken we samen opnieuw naar de juiste vorm van begeleiding. Zo krijg je altijd precies de hulp die jij nodig hebt.

Voorzorg, ontzorg en nazorg: bij ons krijgt je het allemaal. Wij zorgen voor een goed en gezond basis arbo beleid dat staat als een huis, daar mag je ons aan houden!

1Verzuimloket

Wij zijn onderdeel van de 1Verzuimloket groep.