Wettelijk verplichte arbodienstverlening

Wat betekent wettelijk verplichte arbodienstverlening voor jou?

Wettelijk verplichte arbodienstverlening is die arbodienstverlening die je minimaal geregeld moet hebben voor / in je organisatie. Wij staan voor je klaar om te zorgen dat jij voldoet aan de minimale eisen en meer. Dit doen we onder andere met ons basis arbocontract.

Gezonde arbeidsomstandigheden

Je hebt als werkgever te maken met een aantal wettelijke verplichtingen op het gebied van zorg voor je medewerkers. Het is jouw taak om gezonde arbeidsomstandigheden te realiseren en risico’s op de werkvloer te beperken. Basis Arbodienst neemt alles met betrekking tot deze wettelijke verplichtingen uit handen. Wij regelen het zodat jij er geen omkijken naar hebt. Jou maximaal ontzorgen: dat is wat Basis Arbodienst doet.

Een arbodienst inschakelen: dit heb je nodig

De verplichte arbodienstverlening is slechts de basis, maar kan toch al best gecompliceerd zijn. Onder wettelijke verplichtingen vallen onder andere:

In overeenstemming met je wettelijke verplichtingen omschrijven we wat er allemaal bij komt kijken om een arbodienstverlening beschikbaar te hebben voor je organisatie die daar aan voldoet. Zo weet je wat er geregeld moet worden, en wat van jou als werkgever wordt verwacht. Meer weten? Lees dan verder op de betreffende pagina door te klikken op een van de links hierboven. Denk je dat je op een of meer van deze aspecten meer zou moeten doen of weten om aan je verplichtingen te voldoen? Of wil je liever eens praten over hoe wij je kunnen helpen te voldoen aan de wettelijke verplichtingen? Neem dan even contact op. Wij vertellen je graag alles over onze dienstverlening en hoe deze je helpt om te opereren conform het wettelijk kader voor arbodienstverlening.