Vitaliteit

Lekker in je vel

Bij vitaliteit denken we al gauw aan lichamelijke gezondheid. Maar vitaliteit betekent meer dan dat. Vitaliteit gaat ook over financiële, mentale en sociale gezondheid van een medewerker. Zit je goed in je vel, lichamelijk en emotioneel? Heb je voldoende balans tussen werk en privé? Basis Arbodienst helpt je medewerkers deze balans te vinden en bewaren en energieniveau’s te verhogen. Hiervoor hebben we verschillende diensten ontwikkeld die jou en je medewerkers helpen om op een positieve manier aan de slag te gaan.

Vitaliteit met Basis Arbodienst

Vitaliteit gaat over levenslust. Vitale medewerkers voelen zich gehoord en zijn gemotiveerd om iedere dag het beste uit zichzelf te halen. Samen met collega’s er voor gaan met gezonde energie. Je goed voelen heeft vaak te maken met leefstijl maar ook met werkomstandigheden. Basis Arbodienst brengt op een heldere inzichtelijke manier voor je in kaart hoe gezond je medewerkers én je bedrijf zijn. Soms kunnen kleine stappen al bijdragen aan een sterk vergroot gevoel van levenslust onder medewerkers. Mensen gaan zich dan al gauw beter en gezonder voelen en presteren beter, zowel op het werk als privé.

Verhoogde vitaliteit met een PMO of health check

Aandacht maakt Basis Arbodienst! Laat bijvoorbeeld een health check of een PMO (Preventief Medisch Onderzoek) uitvoeren. Schakel via Basis Arbodienst een leefstijlarts of -coach in en biedt dat proactief aan voor medewerkers die zich sterker en gezonder willen voelen. Dit zijn voorbeelden van diensten die direct raken aan een gezonde balans voor iedere werknemer. Mentaal en fysiek fitte medewerkers die bewust werken aan hun doelen presteren beter op het werk en vallen minder snel uit. Daarom zijn dit soort diensten een essentieel onderdeel van een goede arbodienstverlening.

Wil je samen met je medewerkers direct aan de slag? Stap voor stap? Laat het ons weten!